Bruce Willis őrületes tempóban pörög. A mozikban egyik akciófilmje követi a másikat, és végre egy rég várt karakter bőrébe bújva tér vissza: Frank Moses nem csak profi, és ex-CIA, de még a poénokban is ott van a szeren. Az augusztusban bemutatásra kerülő Red 2.-ben (12E) a mindig tettre kész ügynöknek most egy rég elfeledett nukleáris fegyvert kell megtalálnia, persze közben mindenki őt és a mellette álló szuper csapatot akarja kinyírni. „Vártam, hogy a régi stábbal forgassunk, de a kibővült  bandára is kíváncsi voltam. Az újoncok nem csak nekem, de a nézőknek is nagy meglepetést okoznak. Majd csak figyeljenek! Sir Anthony zseniális, mint őrült tudós! Csak úgy önti magából a poénokat. Nem egyszer előfordult, hogy miatta állt a kamera, mert az egész stáb fetrengett a nevetéstől.” – mesélte Willis egy internetes oldalnak.

Red-2-Bruce Willis

Azt már tudjuk, hogy Helen Mirrennek milyen jól áll a gyilkos díva szerepe, és John Malkovich mennyire jól pörgeti a stukkereket, de hogy Catherine Zeta-Jonesnak mennyire megy az orosz, az egyelőre rejtély. A színésznő elárulta, hogy bizony megküzdött az orosz nyelvvel: ’Minden reggelem kész agyrém volt. Amit előző este megtanultam szöveget, azt másnapra elfelejtettem. Nem egyszerű nyelv, az egyszer biztos. De imádom Kátya szerepét. Szexi, vagány, rámenős, és odavan a fegyverekért, meg Frank Mosesért.”

Augusztus 8-án előkerülnek a robbanószerek, a vodka, és a saválló gumikesztyű is a Red 2-ben. Mindenki készüljön fel a legjobbakra!