Budapesten ezúttal egy hidegháború idején játszódó kémtörténet forgatására került sor. A film egy képregényen alapuló történetet dolgoz fel, melynek címe: Coldest City (A leghidegebb város.)

John Goodman Golden Globe díjas amerikai színészt főként családi filmekből ismerhetjük, akit többek között az alábbi filmek főszereplőjeként láthattunk: A Flintstone család, A Babe, The Artist – A némafilmes, Argo, Kényszerleszállás, stb.

James Faulknert főleg televíziós filmekben, avagy olyan mozifilmek mellékszereplőjeként ismerhetjük, mint pl. a Bridget Jones filmek.

James Faulkner

James Faulkner

James Faulkner angol színésznek a twitter csatornáján vettem észre, hogy Budapesten van. Úgy gondoltam, kisebb szerepe van a filmben, amit egy nap alatt is le tud forgatni, ezért biztosra kellett mennem: egy nappal előbb érkeztem a szállodához, amiben megszállt.

Még aznap sikerült is a fotó, James engedélyével, mi több külön, az ő kérésére, belekarolhattam a fotózáskor.

Ezt követően, kb. 15 perc várakozás után megérkezett John Goodman. Nem láttuk rajta, hogy fáradt-e vagy sem, így megengedte a fotót, aztán még elszívott egy cigarettát. Őt nem is láttuk többet, amikor további színészekkel történő találkozásokban bízva a forgatás helyszínén jártunk.

John Goodman

John Goodman