Augusztus 25-én bekékülnek a magyar mozik! Ehhez már javában folynak. Hupikék törpikék 3D szinkronmunkálatai: Aprajafalva egyetlen hölgytagjának, Törpillának Szinetár Dóra kölcsönzi a hangját, a szemüveges tudóstörpnek, Okoskának pedig Bereczki Zoltán.

A házaspár nagyon örült, mikor megtudták, hogy ők szinkronizálhatják a gyerekkorukból már jól ismert karaktereket.

– Ritkán szinkronizálok, ezért is örültem nagyon, mikor megtudtam, hogy én leszek Okoska. A legkedvesebb karakter az egész társaságban, mindig a legjobb pillanatokban lép a színre.  – meséli az Operett színház színésze a szinkronstúdióban. –   A 3D-s technika segítségével végre életteli történetté lépett elő a rajzfilm. Egy poénokkal teli, nagyon kedves animációs vígjátékot láthatnak majd a mozinézők.

Szinetár Dóra számos szinkronszerepet tudhat maga mögött, rengeteg filmben hallhattuk kedves hangját, és most a világ egyik leghíresebb szőkeségét szinkronizálja; és még a híres törp dallamok is felcsendülnek Dóra hangján. – Már kiskoromban is nagyon szerettem a Hupikék törpikéket. Valahogy más volt, mint a többi rajzfilm, viccesebb volt, nem az a tipikus butácska mese. – meséli a színésznő, aki még azt is elárulta, hogy meglepő módón kedvenc karaktere Hókuszpók volt!

A népszerű kék törpöket most először láthatjuk a mozivásznon, akik egy véletlen folytán otthonuktól egy nagyon távoli világba kerülnek: New Yorkba. Törpapa, Dulifuli, Ügyifogyi és többiek az emberek világában próbálnak boldogulni, kisebb nagyobb akadályokkal megküzdve. Persze Hókuszpók is követi őket, és mint mindig, Okoskának fontos szerep jut a probléma megoldásában, csakúgy mint a bájos Törpillának.

A Hupikék törpikék 3D augusztus 25-től látható a hazai mozikban.

IC Press