Megérkezett a Rendes fickók (16E) legújabb szinkronizált előzetese, amiben Ryan Gosling nyivákol, mint egy ijedt kislány, Russell Crowe pedig egy százasért bárkit kicsinál. Ketten együtt egyszerűen haláliak.

Shane Black rendező egy interjúban azt nyilatkozta legújabb filmjében szereplő színészeiről: „A Rendes fickókat nevezhetjük egy akciókkal tűzdelt vígjátéknak vagy egy thrillernek, amiben rengeteg a poén, egy dolog biztos: ezek ketten oltárira viccesek. Az emberek imádni fogják őket!

Russell Crowe-Ryan Gosling-rendes_fickok

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy – Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March – Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java…

Rendes fickók szinkronizált előzetes 2

https://youtu.be/p9vmxDXNa_0