A PARLUX Entertainment filmforgalmazó viszi a mozikba a magyar passió filmet, mely új címet is kap (régi cím: P.S.O. – Apám nevében): „#Jézus – Apám nevében„. Az eddig kisszámú vetítéssel tervezett Jézus-film forgalmazásáról állapodott meg a PARLUX Entertainment a gyártó Hunicom Stúdióval, így várhatóan több moziban és a multiplexekben is látható lesz az alkotás.

A forgalmazó komoly potenciált lát a modern díszletek között játszódó Jézus történetben, ezért egy hónappal a tervezett bemutató előtt is kész volt átvenni a film forgalmazási jogait.

“Bár a bemutatást tekintve előrehaladott készültségi fokon tudjuk átadni a filmet Gulyás Balázséknak, de örömmel mondtam igent a PARLUX megkeresésére. – mondta el Roczó-Nagy Zoltán, a Hunicom Stúdió ügyvezetője. – Én a csapatmunkában hiszek, és egy neves forgalmazó nagyon sokat tud majd hozzátenni a produkcióhoz. Bár a film bemutatója így egy hónappal később lesz, bízom abban, hogy a PARLUX csapatának sokéves tudásával még nagyobb közönséget tudunk majd a mozikba invitálni”.

A film magyarországi bemutatója 2016. november 24-re változott. Ennek szükségességéről Gulyás Balázs, a PARLUX Entertainment ügyvezetője elmondta: „Szeretnénk ennek az igazán értékes, magánfinanszírozásban elkészült alkotásnak rangjához méltó, kidolgozott kampányt biztosítani. A téma különösen kedves a szívemnek, így igyekszünk a lehető legtöbb filmrajongóhoz eljuttatni a magyar Jézus-filmet advent első hétvégéjére, mely egyúttal elnyerte végleges címét is: „#Jézus – Apám nevében” néven kerül a magyar mozikba.”

#Jézus – Apám nevében előzetes

https://youtu.be/WbzDH8m9m4Q