Bombaként robbant a hír, melyet amerikai bulvárlapok kürtöltek e héten világgá, miszerint Kristen Stewart állítólag várandós. A hírre az újságok szerint az ad alapot, hogy Stewart a héten egy olyan pocakkal jelent meg, amely szerintük „lakót” is tartalmazhat. Ezen felül a lapoknak egy a párhoz közel álló forrása is megerősítette, hogy gyermeket vár az Alkonyat sztárja.

A sztárt – akinek új filmje, a Jack Kerouac legendás regényéből készült Úton e héten debütál a magyar mozikban – és szerelmét, Robert Pattinsont vasárnap látták a pletykákra okot adó „kidudorodással” a hasán, a lakásához közel, romantikus vacsora közben. Egy másik forrás szerint „Kristen kétszer is tósztot mondott – bor helyett vízzel, ami elég szokatlan, hacsak nem vagy terhes”. A színésznő sajtószóvivője nem kívánta kommentálni a híresztelést, ahogy mondani szokás „sem cáfolni, sem megerősíteni” nem szerette volna. Az elmúlt 24 órában a találgatások a szupersztár várandósságáról ellepték a Facebookot, a Twittert és a többi közösségi oldalt, és többen már az „Év Legnagyobb Celebbaby Hírének” titulálják a szóbeszédet. A hír valószínűségét erősíti az is, hogy Kristen Stewart korábban is titkolni próbálta a nyilvánosság és rajongói elől a magánélete részleteit: sokáig a Pattinsonhoz fűződő gyengéd érzelmeiről sem számolt be. A múlt hét további KStew-RPas híre, miszerint a sztárpárt vasárnap reggel egy eljegyzési gyűrűket árusító üzletben látták, tovább erősíti a szupersztár terhességéről szóló információkat.

on the road.png

Az Úton című filmben Kristen Stewart Marylou-t, az egyik főhős szabados nőjét alakítja, a kritikák szerint ezúttal „meglepő hitelességgel”.