Ben Stiller társaságában lenni. A Kertvárosi kommandó (16) (The Watch, hazai bemutató: október 18.) című vad vígjátékhoz Stillernek kiváló társakat sikerült toboroznia, csupa komédiás nagyágyúval marhulhat együtt: Vince Vaughn, Jonah Hill és a britek egyik kedvenc stand-uposa, Richard Ayoade is a kisvárosban fontoskodó polgárőrség tagja lett.

A forgatás végén egy újságíró megkérte Stillert, hogy vallja be, kikből állna számára a komédiások álomcsapata, de ő őszintén azt felelte: pont azokból, akikkel végigbohóckodta a filmkészítést.

Vince Vaughn, Jonah Hill, Ayoade meg én volnánk az alap – mondta a színész, aki már sokkal inkább szeretne rendező lenni, mint komédiás. – De ha már dream team, Michael Jordan-t vagy Michael Bolton-t is bevenném. Esetleg mindkettejüket. Hatan volnánk, énekelnénk, kosaraznánk, és este még bevennénk egy híres szakácsot a csapatba. Jordan énekelne, Bolton kosarazna, én főznék – a lényeg, hogy semmit soha ne vegyünk komolyan. A Kertvárosi kommandó-nak is ez a lényege: együtt hülyültünk, és hagytuk, hogy filmezzenek közben. Nekem így működik az álomcsapat…

IC Press