Nem költ drága biztonsági berendezésekre Jeremy Renner, aki a nemrég startolt Mission:Impossible – Fantom Protokoll egyik sztárja, és könnyen meglehet, hogy örökli majd Tom Cruise szerepét a következő részben, azaz ő lesz az új Ethan Hunt. – Folyton hallani, hogy ezt vagy azt a színészt valaki becserkészte a saját házában, és erre high-tech riasztókat szereltetett be – mondja Renner. – Én ennél egyszerűbben megoldom: van egy szamurájkard meg egy 12 lövetű shotgun az ágyam alatt. Ha valaki ezektől nem ijed meg, akkor semmitől.

            Renner egyébként a puszta kezes harcban is egyre tapasztaltabb, mert a Fantom Protokoll és következő filmje, a Boszorkányvadászok, valamint az új Bourne-film harci jelenetei miatt komoly kiképzést kapott. – Különféle harcművészeti ágakból tanítottak nekünk mozgásformákat – folytatja Renner. – Minden jelenetben az ellenfél kiiktatása volt a cél, ezért brutálisak ezek a mozdulatok, de amikor elpróbáltuk, lassítva vettük végig, ezért olyan volt, mint a balett. Majdnem annyira élveztem, mint amikor végre lerúghattam egy kaszkadőr fejét!

            A Boszorkányvadászok a Jancsi és Juliska akció-horror változata, amelyben a két mesehős felnőttként banyákat gyilkol jó pénzért, míg szembe nem találják magukat egy olyan ellenféllel, akibe félő, hogy beletörik a szekercéjük.

            (Hansel and Gretel: Witch Hunters – hazai bemutató: 2012. 4. negyedév

The Bourne Legacy – 2012. szeptember)