Októberre széles kínálattal érkezünk! A Rendes fickók DVD mellett Blu-rayTM-en is elérhető lesz, továbbá jön a félelmetes Démonok között 2., a fantasztikus Szemfényvesztők 2. és a varázslatos Alice Tükörországban. A karácsony közeledtével számos gyűjteménnyel, díszdobozzal is készülünk, hogy könnyebbé tegyük az ajándékválasztást minden korosztálynak! A szórakozás garantált, a Dumaszínház öt újabb estjével varázsol mosolyt az arcunkra! Első 4K filmünk után újabb két 4K felbontású Ultra HD Blu-rayTM filmmel érkezünk a tökéletes filmélményért, jön a Jupiter felemelkedése és A nagy Gatsby!

Rendes fickók BRD Megjelenés: 2016.09.28.

Rendes_fickok_film

„POÉNBOMBA!” – Paul Salfen, CBS-TV

Shane Black (Vasember 3.) új filmjében az Oscar®-díjas Russell Crowe játssza Jackson Healy-t, a jobb napokat látott behajtót, az Oscar®-díjra jelölt Ryan Gosling pedig Holland Marchot, „a világ legrosszabb detektívjét”. A két kopó kénytelen összeállni és megtalálni egy eltűnt lányt, közben pedig elkapni néhány nem túl rendes fickó grabancát is. Ketten együtt betörnek a köztudatba, és ha már itt tartanak, hát betörnek néhány fejet is ebben a fortélyos akciókomédiában, amely legalább annyi poént szállít, mint amennyi fordulatot! Keresd a Rendes fickókat Blu-ray™-en is!

Batman határtalanul  – Robotok a mutánsok ellen DVD Megjelenés: 2016.10.05

NAGYOBB, ROSSZABB, ROBOTIKUSABB! BATMAN VISSZATÉRT!

A DC két legfagyosabb gonosztevője, Mr.Freeze és Pingvin a szó szoros értelmében jégre teszi Gotham Cityt. Egy félelmetes találmánynak hála, amely óriásira nőtt mutánsokat farag Bane-ből, Agyagpofából és  Gyilkos Krokból, a városra jeges rémület vár. Batmanre és Zöld Íjászra hárul a feladat, hogy hatalmas robotok kormánya mögé ülve megmentsék Gotham Cityt. Készülj hát fel a kolosszális összecsapásra tele veszélyekkel, fondorlatokkal és olyan gigászi akcióval, mellyel egyszerűen nem lehet betelni! Keresd DVD-n!

EXTRA (magyar felirattal):

  • BATMAN: A BÁTOR ÉS A VAKMERŐ
    „A sötét lovagok éjszakája” – bónusz rajzfilm

Keresd a három Disney Animációs Rövidfilmek DVD-t – DVD Megjelenés: 2016.10.05

  • A három kismalac

Kedvenc meséid kelnek életre a Disney Animációs Gyűjtemény vadonatúj DVD-jén, amely a klasszikus Disney-mesék sorozatának részeként jelent meg.

Ki fél a csúnya rossz farkastól? „Hát mi nem!” – kiáltja a két bátor malacka, miközben házukat építik, az egyiket szalmából, a másikat ágacskákból. Ám amikor a bősz farkas mindkettejük házát elfújja, a két malacka harmadik barátjukhoz menekül, aki okosan téglából emelte házát. Vajon a három kismalac itt végre menedékre lel a dühös farkaskoma elől?

Vidd haza a Disney Animációs Gyűjtemény valamennyi DVD-jét, ugyanis mindegyik telis tele van klasszikus Disney rövidfilmekkel, melyeket látva kacagsz, dalra fakadsz és megtelsz feledhetetlen emlékekkel! Keresd DVD-n!

  • A teknősbéka és a nyúl

Walt Disney Oscar®-díjas rövidfilmje, A teknősbéka és a nyúl is tagja már a Disney Animációs Gyűjteményének, amely végre elérhető DVD-n.

Éld át te is a Nyúl és a Teknős versengésének izgalmát, ugyanis ez a két szokatlan ellenfél kihívja egymást egy futóversenyre. A Nyúl annyira biztos abban, hogy ezt a versenyt csak ő nyerheti meg, hogy meg-megáll, hogy cuki nyúllányokkal flörtöljön, fitogtassa a tudását, sőt, még hogy szundítson is egyet. De mikor meghallja, hogy a célegyenesben már mindenki a Teknőst élteti, aki lassan, de biztosan a cél felé halad, a Nyúl felkapja a nyúlcipőt, és a célvonal felé iramodik. Vajon melyikük vágja át előbb a célszalagot?

Tele olyan klasszikus Disney rövidfilmekkel, melyek az egész családot elbűvölik majd, a Disney Animációs Gyűjtemény több részes sorozata tökéletes tagja lehet a DVD-gyűjteményednek! Keresd DVD-n!

  • Békavári uraság

Éld át Békavári uraság varázslatos történetét ezzel a fantasztikus adaptációval, amely más közkedvelt rövidfilmekkel együtt szintén megtalálható a Disney Animációs Gyűjtemény eme vadonatúj DVD-jén!

Kövesd te is a folyóparti kalandokat az elbűvölő mese klasszikus Disney-animációval életre keltett változatában! Varangy úr aztán rendesen benne van a slamasztikában, mikor nem tudta megállni, hogy menő új kocsikat vásároljon néhány gyanús menyéttől, ugyanis most az egész otthona veszélybe került. Csak a barátai, Vakond, Patkány és Borz húzhatják ki a bajból, no meg ha megígéri, hogy leszokik a szenvedélyéről.

Vidd haza a Disney Animációs Gyűjtemény valamennyi DVD-jét, hogy gyűjteményed díszes darabjai lehessenek! Mind tele van olyan klasszikus Disney rövidfilmekkel, melyeken együtt kacaghat és dalolászhat az egész család. Keresd DVD-n!

Disney klasszikus díszdoboz 5. DVD Megjelenés: 2016.10.05

Vidd haza ezt a három varázslatos Disney klasszikus rajzfilmet egy DVD gyűjteményben, amely tökéletes meglepetés lehet a kicsiknek!

A díszdoboz tartalma:

  • A három kismalac
  • A teknősbéka és a nyúl
  • Békavári uraság

Lego DC Szuperhős gyűjtemény DVD Megjelenés: 2016.10.05

HÁROM EGÉSZ ESTÉS LEGO DC SZUPERHŐSÖK KALAND EGY DVD GYŰJTEMÉNYBEN! Lego DC rajongóknak kihagyhatatlan ajándék a fa alá!

A gyűjtemény tartalma:

  • Az Igazság Ligája: Harc a Légióval
  • EXTRÁK (magyar felirattal): Klikk, csatt, bumm! – A film hangjainak létrehozása; DC Nation rövidfilmek gyűjteménye
  • Az Igazság Ligája: Kozmikus Küzdelem
  • EXTRÁK (magyar felirattal): Az Igazság Ligája: Kamerával lekapva – Bakiparádé
  • Az Igazság Ligája: Batman és Halálcsapás

A Lego Kaland – Lego Batman gyűjtemény DVD Megjelenés: 2016.10.05

KÉT FANTASZTIKUS LEGO FILM EGY DVD GYŰJTEMÉNYBEN!

A gyűjtemény tartalma:

  • A Lego Kaland

A legeslegelső egész estés LEGO®-mozifilm főhőse Emmet, az átlagos, szabálykövető, tökéletesen hétköznapi LEGO®­-minifigura, akit tévedésből roppant különleges személyként azonosítanak, és azt hiszik, rajta áll vagy bukik a világ sorsa. Hirtelen nagyszabású küldetésen találja magát egy csapat idegen társaságában: meg kell állítaniuk egy elvetemült zsarnokot. Emmet számára azonban ez a feladat egy kissé túl nagy falat…

  • Lego Batman – A film

Az Év embere díjátadó gálája, amelyet Bruce Wayne tiszteletére rendeztek, gyorsan káoszba fullad, amikor Joker válogatott gonosztevőkkel, köztük Rébusszal, Macskanővel és Kétarccal az oldalán beront a helyszínre. ASötét Lovag akcióba lendül, hogy elcsípje a hívatlan vendégeket, de egy bűnöző észrevétlen marad – Lex Luthor és az ő titkos fegyvere, amely örökre felboríthatja a hatalmi egyensúlyt Gothamban: a Dekonstruktor! Lehet, hogy Lex Luthor és Joker gátlástalan párosa túl nagy falatnak bizonyul Batman és Robin számára, de mire valók a szuperbarátok? Nézd meg, hogyan fog össze Superman, Csodanő, Zöld Lámpás és az Igazság Ligája az ártatlan Gotham City védelmében a gonosz ellen, és közben még jól is mulatnak!

Alice Tükörországban DVD Megjelenés: 2016.10.05

A Disney mágikus utazásra invitál egy varázstükrön keresztül. Csatlakozz hát te is Alice-hoz (Mia Wasikowska), aki visszatér Csodaország lélegzetelállító világába, hogy megmentse a Bolond Kalapost (Johnny Depp). Barátja kedvéért Alice veszélyes utazásra indul vissza az időben, ahol szembesül azokkal az eseményekkel, melyek örökre megváltoztatták barátai – és ellenségei – életét. Szemkápráztató látványvilágának, szívhez szóló érzéseinek és elképesztő akciójeleneteinek hála az Alice Tükörországban egy magával ragadó kalandfilm, amely a megbocsátás, a család és a barátság fontosságát hirdeti. Keresd DVD-n!

Alice gyűjtemény DVD Megjelenés: 2016.10.05

Ugorj bele a nyúl üregébe, vagy lépj át a tükör túloldalára, hogy részese legyél ennek a fantasztikus kalandnak, ahol semmi sem az, aminek látszik! Alice kalandozásait Csodaországban most DVD gyűjteményben is hazaviheted!

A gyűjtemény tartalma:

Tim Burton gyűjtemény DVD Megjelenés: 2016.10.05

Vidd haza a Tim Burton öt remekművéből álló DVD gyűjteményt! Tökéletes ajándékválasztás!

A gyűjtemény öt kihagyhatatlan Tim Burton-filmet tartalmaz:

  • Beetlejuice – Kísértethistória
  • Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya
  • A halott menyasszony
  • Charlie és a csokigyár
  • Pee-Wee nagy kalandja

Démonok között 2. DVD, BD Megjelenés: 2016.10.05

DemonokKozott2_jelenetfoto (10)

„EGYSZERŰEN RÉMÜLETES!” – Edward Douglas, NEW YORK DAILY NEWS

A Démonok között után az Oscar®-jelölt Vera Farmiga és Patrick Wilson ismét Lorraine és Ed Warren bőrébe bújik. A páros Londonba utazik, hogy segítsenek megtisztítani egy négy gyermekét egyedül nevelő anya házát az ártó szellemektől. Az angliai Amityville-ként ismert Enfield-kísértetjárás minden idők legjobban dokumentált paranormális jelensége, ez a film pedig feltárja az igazságot az események mögött, melyek az egész világot sokkolták. Keresd Blu-rayTM-en, steelbookban és DVD-n!

Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Az Enfield Poltergeist-jelenség: Rémületben élni: Ismerd meg az igaz történetet azok szemszögéből, akik átélték!
  • A Démonok között 2. forgatása: Exkluzív bepillantás az ijesztgetős jelenetek forgatásába. Az alkotók és a szereplők arról mesélnek, hogy tették még magasabbra a lécet a folytatásban.
  • Kimaradt jelenetek
  • És sok más!

Hadházi László Dumaszínház gyűjtemény DVD Megjelenés: 2016.10.05

Keresd Hadházi László két önálló estjét DVD gyűjteményben!

A gyűjtemény tartalma:

  • Méd In Hungeráj: Fenyő Miklós örökzöld soraival is kezdődhetne a Karinthy-gyűrűs rock’n’roll humorista, Hadházi László önálló estje. Minden adott: lelkes közönség, fény-, és hangtechnika, színpad, konyhai-, és söripari remekművek, gitár, vendégelőadók.
  • Humorkabaré visszatér 2.: Hadházi László önálló estje aktualitásokkal, színes tablóképekkel hazánk hétköznapjaiból, a vidámparktól a rádiózáson át egészen az egészségügyig. A Karinthy-gyűrűs humorista 2014 januári bemutatója, a Méd in Hungeráj izgalmas folytatása. A műsorvezető Bellus István.

EXTRÁK:

  • 10 éves a Dumaszínház (64 perc)
  • Angol új híradó (7 perc)
  • Híradó, 1. rész (8 perc)
  • Híradó, 2. rész (7 perc)

Keresd a DUMASZÍNHÁZ legújabb estjeit Blu-rayTM-en és DVD-n! DVD, BRD Megjelenés: 2016.10.05

Dr. Mogács országos népbutító kampány

Mogács Dániel önálló estje Blu-rayTM-en és DVD-n!

“Állítólag az ember agyának csak 2%-át használja ki… akkor meg már minek?”

Butuljon Ön is Dr. Mogáccsal! Átlátszóak a pártok ígéretei? Szorítja a nyakát a fogyasztói társadalom csikorgó rabszolgalánca? Ön egy értelmes ember, de már nem akar az egyre zsugorodó, szűk, gondolkodó réteghez tartozni? Itt a segítség! Dr. Mogács országos kampánykörútra indul, hogy az épeszűek maradékát is meggyőzze arról: a gondolkodás veszélyes!

Ne gondolkodjon, és nem lesznek problémái! Egy est, ami megváltoztatja az életét. Kezdje el nézni gyötrelmeket okozó briliáns elméjével, majd fejezze be ostobán és boldogan! A tökéletes, békés butaság már nem csupán álom, hanem a közeli valóság… Miután dr. Mogács a Kétfarkú Kutya Párt politikusaként szánt szándékkal vereséget szenvedett az előző választásokon, hozott egy nehéz, önzetlen döntést: oligarchia lett. Hisz a politikus csak hínár a fehér cápa akváriumában. Dr. Mogács, a fehér cápa, akivel médiamogulok casting-kanapéin, génkezelő élelmiszeripari multik yachtjain vagy luxusprostik szilikonvölgyeiben találkozhatunk.

120021 gramm

Dombóvári István önálló estje Blu-rayTM-en és DVD-n!

“A Telejósda megpróbált letiltani. Nem látták előre mit fogok válaszolni?”

Dombóvári István megosztó humorista. Lehet kedvelni, gyűlölni, de valamit mindenképpen kivált az emberekből. Megrögzött elemző, szenvedélyes kritikus, aki 10 éve áll a magyar humor szolgálatában. Életútja kusza, nyomvonalát számos nem mindennapi megálló szegélyezi. Új önálló estjében megismerjük, ki rejtőzik az álarca mögött. Kibontakozik a magánember, szó esik sikerekről, kudarcokról, médiabotrányokról, fogyókúrákról, autólopásról. Meghívjuk Önöket egy képzeletbeli utazásra a 80-as évek gyermekéveitől napjainkig. A húsipar fenegyereke másfél órára visszaveszi régi munkaruháját, de ezúttal a valóságot csontozza ki.

  • EXTRÁK: POPMONSTERZ – Can you feel it

Oh, Tannenbaum

Fábry Sándor önálló estje Blu-rayTM-en és DVD-n!

“Tarkovszkij Andrej Rubljov című filmjének harangöntési jelenete laza teadélután ahhoz képest, ami nálunk bejglirepedés ügyben idegrendszerileg mutatkozott!”

Fábry Sándor, a magyar stand-up megkerülhetetlen karaktere, aki nagy sikerű, klasszikus estjében gyermekkorának karácsonyairól mesél. Kiderül, hogyan sikerült a lehetetlen körülmények között is összeszedni az ünnep kellékeit, hogyan került fa az utolsó pillanatban, hogyan lett meg a mindig eltűnő talp, mi történt a bejglivel, és főleg: hogyan old meg minden helyzetet a humor és a szeretet.

  • EXTRÁK: 10 éves a Dumaszínház (64 perc)

A vietnámi balzsam

Fábry Sándor önálló estje Blu-rayTM-en és DVD-n!

“A kádárista múlttal úgy teszünk, mint mikor a budiból kijövünk álszent arckifejezéssel, mintha odabent nem szörnyű gázok és gőzök közepette ügykezeltünk volna, hanem Boccherini-menüetteket játszottunk volna hárfán.”

Fábry  Sándor,  a  magyar  stand-up  megkerülhetetlen  karaktere,  aki  nagy  sikerű, klasszikus estjében szexuális fejlődésének egy jelentős állomását meséli el, férfivá érésének  barátjával  közösen  megélt  élményét.  Kamaszkorának  egyik  legnagyobb tévedése  nem  járt  következmények  nélkül.  A  tanulság:  a  vietnami  balzsam  nem szexuális  segédeszköz!  Fergeteges  beszámoló  a  Fábrytól  megszokott  nyelvi leleménnyel, a körülmények részletes felfestésével és rengeteg poénnal.

  • EXTRÁK: 10 éves a Dumaszínház (64 perc)

Fábry Sándor Dumaszínház gyűjtemény

Keresd Fábry Sándor két önálló estjét DVD gyűjteményben is!

Majd én megmondom!

Felméri Péter önálló estje Blu-rayTM-en és DVD-n!

„Én lázadó vagyok. A wc-papírt nem a perforációnál tépem el. Nehogy már a gyárban döntsék el, hogy mekkora darab kell.”

Majd én megmondom! Ezt a címet választottam legújabb estemnek, mert egy karakteres előadást akartam összehozni. Jó ötletnek találtam, hogy legyen egy vezérfonal, ami összetartja a szerteágazó történeteket, szituációkat, gondolatokat, amikről mesélek.

A világ Felméri Péter szűrőjén keresztül.  Bár nem akarok megmondóember lenni, sokszor kritikusan szemlélem a világot. A humor pedig segít fölülemelkedni ezeken a kellemetlenségeken. Az előadásban hétköznapi dolgokról beszélek különleges megvilágításban és különleges dolgokat helyezek hétköznapi fénybe. Mindezt természetesen a tőlem már megszokott, elvont, elgondolkodtató humor szűrőjén keresztül. Jó szórakozást kívánok a felvételhez!

Kovács András Péter Dumaszínház gyűjtemény

Keresd Kovács András Péter két önálló estjét DVD gyűjteményben!

A gyűjtemény tartalma:

  • Ősök és utódok: Egy ember kiáll sok ember elé és kibeszéli magából örömeit, bánatait. Mi ez, ha nem terápia? De. Az. Kovács András Péter gátlásokat olt, könnyeket fakaszt, megkönnyebbül és felszabadít.  Mindezt a családdal kapcsolatos élmények és problémák bűvkörében teszi.
  • Evolúció: Egy önálló est, ami témájában is önálló: kiderül, hogy a Teremtés könyvének vagy Darwinnak volt-e igaza, lehúzzuk a vizes lepedőt Ádámról, Éváról, az ősemberről, a pandákról, a kutyákról, az egész földi életről.

EXTRÁK:

  • 10 éves a Dumaszínház (64 perc)
  • Angol új híradó (7 perc)
  • Híradó, 1. rész (8 perc)
  • Híradó, 2. rész (7 perc)

Szemfényvesztők 2. DVD, BRD Megjelenés: 2016.10.12

A Négy Lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco és Lizzy Caplan) visszatér egy új, ámulatba ejtő kalandra, mellyel az egész világot elbűvölik! Egy évvel azután, hogy túljártak az FBI eszén, és világszerte megnyerték maguknak a közönség támogatását, a négy illuzionista visszatér abban a reményben, hogy új előadásukkal elbánhatnak egy könyörtelen számítógépes guruval. Látványos eltűnésükért ugyanis nem más, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális programozó felel, aki arra kényszeríti a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. A csapat csupán abban bízhat, hogy eme példátlan mutatvány végrehajtásával végre tisztára moshatják a nevüket, és nem mellesleg leleplezhetik a háttérben álló géniuszt. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

EXTRÁK:

  • Az együttes művészete
  • Nem vagy képes félrenézni
  • A mágia életre kel
  • Színhelyi napló
  • A Lovasok visszatérnek

Szemfényvesztők 1-2. 

A két szemkápráztató illuzionista film DVD gyűjteményben és Blu-rayTM gyűjteményben is megtalálható!

A gyűjtemények tartalma:

Keresd két legújabb 4K ULTRA HD™ formátumú filmünket:

Jupiter felemelkedése (4K) 4KBRD Megjelenés: 2016.10.26

„LENYŰGÖZŐEN IZGALMAS” – Alonso Duralde, THE WRAP

A MÁTRIX-TRILÓGA ALKOTÓITÓL

Jupiter Jones az éjszaka leple alatt született meg, és a jelek azt sugallták, hogy nagy dolgokra lesz hivatott. Felnőttként Jupiternek azonban már a rideg valóság jut, és magánéletében is egyik törés követi a másikat. Mikor aztán megérkezik a Földre Caine, a genetikailag módosított fejvadász, Jupiter végre bepillantást nyer előre elrendelt sorsába: génkódja szerint ugyanis olyan elképesztő örökség vár rá, amely az egész univerzumra hatással lehet.

HÉT FÖLDRENGETŐ EXTRA: Ismerje meg a Wachowski-testvérek és alkotógárdájuk határtalan fantáziáját ezekkel a lenyűgöző extrákkal, melyek feltárják a Jupiter felemelkedése titkait. Köztük a Jupiter Jones – A sorsunk előre elrendeltetett és a Jupiter felemelkedése – Genetikailag felturbózva című kisfilmekkel.

A nagy Gatsby (4K) 4KBRD Megjelenés: 2016.10.26

A RÓMEÓ ÉS JÚLIA és a MOULIN ROUGE rendezőjétől

ÁLMODJ VESZÉLYESEN!

1922 tavaszán járunk New Yorkban, a lazuló erkölcsök, a vibráló jazz, a szeszcsempész-birodalmak és égbeszökő kötvényárak dekadens játszóterén. Az amerikai álmot üldöző, szépreményű író (a Golden Globe®– díjra jelölt Tobey Maguire) a Közép-Nyugatról érkezik Jay Gatsby (az Oscar®-díjas Leonardo DiCaprio), a titokzatos milliomos szomszédságába, akinek birtokán végeláthatatlan estélyek zajlanak. Miután Nick gyönyörű unokatestvérét, Daisyt (az Oscar®-díjra jelölt Carey Mulligan) és kékvérű férjét, Tom Buchanant (Joel Edgerton) Gatsby a bizalmasaivá fogadja, Nick egy tiszta álmokat dédelgető ember lehetetlen szerelmének szemtanúja lesz. Az F. Scott Fitzgerald örökérvényű regénye alapján készült A nagy Gatsby a modern idők küzdelmeinek állít tükröt ezzel a pazar vizuális utazással, amelyet Baz Luhrmann, az Oscar®-díjas Moulin Rouge rendezőjének neve fémjelez.

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • A GATSBY NAGYSÁGA
  • „KÍVÜL ÉS BELÜL” TOBEY MAGUIRE-REL
  • A GATSBY CSODÁLATOS DALLAMAI
  • KIMARADT JELENETEK ALTERNATÍV BEFEJEZÉSSEL
  • A JAZZKORSZAK
  • FLITTEREK ÉS GYÖNGYÖK: A 20-AS ÉVEK DIVATJA
  • FITZGERALD VIZUÁLIS KÖLTÉSZETE
  • A GATSBY KULISSZÁI MÖGÖTT
  • AZ 1926-OS A NAGY GATSBY ELŐZETESE

A nagy tündérverseny DVD Megjelenés: 2016.10.26

Csatlakozz Csingilinghez és a többi tündérhez, ahogy versenyre kelnek egymással a Disney új animációs kalandjában, A nagy tündérversenyben! Rosetta új barátjával, Chloe-val közösen próbál véget vetni a kerti tündérek balszerencse-sorozatának egy olyan hihetetlen sportversenyen, amely nem csupán észbontóan látványos, de szédítően fantáziadús, és telis-tele van szenzációs fordulatokkal. Csörge és Kajla vezényletével Rosetta és Chloe két mindenre elszánt vihartündérrel száll szembe, akik immáron ötödik bajnoki címükre pályáznak. Vajon Rosettáékra ismét a vereség vár, vagy be tudják végre bizonyítani, hogy a kerti tündérek nem csupán cukik, de ügyesek is? Éld át te is eme varázslatos mese izgalmait, amely a barátságról, a csapatmunkáról és az elszántságról regél! Figyelem, mindjárt kezdődik a verseny! Mondd, te kinek drukkolsz? Keresd DVD-n!

Csingiling gyűjtemény DVD Megjelenés: 2016.10.26

Vidd haza mind a hét Csingiling kalandot egy DVD gyűjteményben!

A díszdoboz hét csodálatos Csingiling filmet tartalmaz:

  • Csingiling
  • Csingiling és az elveszett kincs
  • Csingiling és a nagy tündérmentés
  • A nagy tündérverseny
  • Csingiling – A szárnyak titka
  • Csingiling és a kalóztündér
  • Csingiling és Soharém legendája