Justin Timberlake nem szűkölködik szép társnőkben: augusztusban Cameron Diaz oldalán láthatjuk a Rossz tanár (Bad Teacher, várható hazai bemutató: augusztus) című meglehetősen szabad szájú vígjátékban, és nem sokkal utána a Barátság extrákkal (Friends with Benefits, várható hazai bemutató: szeptember) című szerelemmel és erotikával teli komédiában játszik Mila Kunis-szal és Emma Stone-nal.

A filmekben persze végül mindenki párjára talál. Az életben azonban Timberlake még inkább a kereső fázisban lehet: alig egy hete tették közzé, hogy a szívtipró szakított a világ egyik legszebb nőjével, Jessica Biel-lel. A világsajtónak számos tippje volt arra, hogy ki lehetett a kapcsolatot tönkretevő harmadik, a legvalószínűbb azonban Mila Kunis. A gyanú azzal terelődött az ukrán származású színésznőre, hogy Timberlake első közlendője ez volt a kíváncsi újságíróknak: Mila nem tehet semmiről.

Timberlake és Kunis közös vígjátéka arról szól, hogy két jó barát kipróbálja, milyen az, ha érzelmek nélkül szexelnek – és közben megpróbálnak barátok maradni. Nem sokkal a Barátság extrákkal forgatása után másképp hangoznak a nőcsábász Justin Timberlake szavai:

– Mila és én barátok vagyunk. Nagyon élveztük a közös forgatást, és a sok ágyjelenet filmezése is közel hozott minket egymáshoz. De a haverságnál több nincs köztünk.

A Barátság extrákkal is bizonyítja, hogy nem is kell több…

IC Press