„Hello Hungary, I’m coming to Budapest on the 22nd of February to the Papp László Sportaréna. I am looking forward to speaking with you on Success in your business and in your life. See you there for MVM Success Day 2015 on February 22nd”

Governor Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger-siker_nap

2015. február 22-én, Magyarországon tart előadást Arnold Schwarzenegger az MVM SIKER-NAP konferencia és fesztivál rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény fővédnökségét Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke.

A rendezvény nyitóbeszédét Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja.

Kiss-Török Gergely, a szervező Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetőjének elmondása szerint Magyarországon korábban nem volt hasonló esemény, éppen ezért itthon is igény van egy igazi motivációs napra, ahol egy rendezvény keretében, sikeres emberek beszélnek életútjukról, gondolataikról, sikerükről valamint az érvényesülésről. Annak érdekében pedig, hogy Arnold Schwarzenegger minél komfortosabban érezze magát Budapesten, az ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest szálloda gondoskodik.

mvm_siker_nap

2015. február 22-e, egy fórum arra, hogy az élet különböző területein sikeres emberek bemutassák sikerük titkát, ezáltal is ösztönözve a közönséget arra, hogy ki-ki a maga életében is egyre eredményesebb lehessen.

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb álló témát, Arnold Schwarzenegger mellett a szervezők felkérték a magyar üzleti-, kulturális- és sportélet prominens képviselőit, hogy a rendezvény keretében osszák meg tapasztalataikat, gondolataikat a sikerről és motivációról. A sportoló előadók a Magyar Olimpiai Bizottság ajánlásával kaptak meghívást a rendezvényre.

A fellépők /legyen szó prezentációról, beszélgetésről vagy zenei programról/ mindenkit saját céljai elérésére ösztönöznek. A közönség olyan értékteremtő gondolatokat hallhat majd, melyeket követve bárki motiváltabb és eredményesebb lehet az élet különböző területein.

Az MVM Csoport az energiaszektor egyik legsikeresebb szereplője, Magyarország negyedik, Közép Európa 25. legnagyobb társasága. Az MVM mindenkori működése során, gazdasági-társadalmi súlyához mérten, felelős cégcsoportként működve évtizedek óta kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra.

„Az MVM elkötelezett olyan emberek, csapatok, programok, kezdeményezések támogatása mellett, akik sikerüket tehetségükkel és szorgalmukkal érték el, példát mutatva ezzel mások számára is. Mindezen felül az MVM kiemelt feladatának tekinti, hogy a nemzetközi szinten is kiemelkedő magyar értékteremtés híre minél több helyre eljuthasson, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a világ legkiemelkedőbb tehetségei eljuthassanak a magyar nagyközönséghez,” – mondta Nagy Csilla, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. megbízott kommunikációs igazgatója.

S hogy kiknek is szól a rendezvény?

  • Mindenkinek, aki nyitott és eltökélt új ismeretek megszerzésére.
  • Mindenkinek, aki képes fejlődni.
  • Mindazoknak, akik egy energiákkal teli, inspiratív, pozitív légkörben szeretnének tanulni.
  • S mindazoknak, akik szórakozásra és egy életre szóló élményre vágynak.

További infó a rendezvényről: siker-nap.hu