Hamarosan a mozikban Robert De Niro és Zac Efron fergeteges vígjátéka, a Nagyfater elszabadul (16)! Dan Mazer rendező, akinek olyan zseniális forgatókönyveket köszönhetünk, mint a Borat vagy a Brünó ezúttal sem adta alább: egy féktelenül poénos vígjátékot készített a világ egyik legnagyobb színészével a főszerepben. „Dick egy szabadszájú, bevállalós, nagyon laza nagyfater, aki mindig mindenben benne van. Volt egy-két elég abszurd helyzet, amire azt hittem De Niro tuti nemet mond. De láss csodát! Még rá is kontrázott, amitől még viccesebb, még oltáribb lett a jelenet.” – mesélte egy interjúban a rendező. De nem csak a rendező, hanem Zac Efron is teljesen odavolt, hogy De Niroval dolgozhatott együtt.

Nagyfater elszabadul

A 28 éves színész nemrég egy talk showban mesélt arról mennyire fantasztikus élmény volt számára, hogy egy legendával állhatott a kamerák elé. Mielőtt a sztorizásba belekezdett Efron, a show műsorvezetője egy activity-szerű játékra is rávette őt, remélve, megvillantja filmbeli jófiús karakterének a rossz oldalát is. Efron végül öltáncolt a műsorvezetőnek, aztán megpróbálkozott a fenékrázással is, amire a közönség nagy ovációban tört ki. Miután lenyugodtak a kedélyek a stúdióban, Efron beszélt arról is, hogy minek köszönheti De Niro, hogy 72 évesen is ilyen fantasztikus formában van. „Minden nap hajnali 4-kor kel, és egy személyi trainerrel edz munka előtt.” A fiatal színészt, aki maga is eléggé kigyúrt felsőtesttel rendelkezik, teljesen ledöbbentette, mikor az egyik jelenetben A taxisofőr és a Dühöngő bika sztárja egy rúdon húzódzkodik. „Valami elképesztő volt ahogy kidudorodtak az izmai! Mint valami szörny, úgy nézett ki!” – mesélte nevetve Efron, majd azt is hozzátette, hogy néha kissé kényelmetlenül érezte magát a színészóriás jelenlétében, hisz Robert De Niro Eforn egyetlen filmjét sem látta, de ha bármit meg is nézett volna, Efron szerint tuti letagadná. „Én szinte az összes filmjét ismerem, asszem a feléből még idézni is tudok, de minden egyes nap azzal kellett szembe néznem, hogy ő világ egyik legnagyobb színésze, aki vajon mit láthatott tőlem? Ja, persze, a High School Musical-t?”

zac-efron-robert de niro

És hogy milyen extrém helyzetekbe kerül egy őrült vakáció alatt nagyapa és unokája, azaz Robert De Niro és Zac Efron, az január 28-án kiderül a mozikban!

NAGYFATER ELSZABADUL – Izompárbaj – feliratos filmrészlet (16)