Világsztár előtt énekel Gájer Bálint

A swing hercege Robert Davi előtt koncertezik április 27-én, a Papp László Sportarénában.

A TV2 Voice című műsorában megismert Gájer Bálint nagy lehetőséget kapott azzal, hogy egy igazi amerikai világsztár előtt énekelhet a Papp László Sportarénában. A mai magyar swing’n’pop zenei stílus a szakma által is elismert meghonosítója és vezéralakja Robert Davi budapesti koncertje előtt lép színpadra zenekarával 2015 április 27-én este.

Robert Davi

Davi a filmvilág egyik legismertebb keményfiúja, aki több mint 130 filmszerepben és egy tucat tévésorozatban szerepelt. Olyan világhírű kollégákkal dolgozott együtt, mint Steven Spielberg, Clint Eastwood, Bruce Willis, Benicio Del Toro és Marlon Brando, hogy csak néhányat említsünk. A legújabb filmszerepével is hozzátett a filmörökségéhez, 2014-ben a Feláldozhatók 3-ban szerepelt.

A színész a játéka mellett kifejező énekével is elnyerte a rajongók, kritikusok, és előadóművészek csodálatát és tiszteletét. A „Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance” (Davi Sinatrát énekel: Úton a romantika fele) című, a legendás Phil Ramone által készített albuma felrepítette a Billboard Magazin Top 10 (#6) jazz listájára.

Davi zenekarának vezetője a Grammy-díjas zongoraművész és zenei igazgató Randy Waldman. Waldman 21 évesen kezdte pályafutását, Frank Sinatra zongoristájaként. Ezért sem véletlen, hogy Sinatra halálának századik évfordulójának évében látogat el hozzánk „Robert Davi sings Sinatra” turnéjával.