A Másnaposok 3. (The Hangover Part III, már a mozikban) világszenzáció – és Magyarországon is megdöntött minden rekordot. Az őrült vígjáték 2009-ben meglepetésként robbant be a köztudatba, és azon nyomban klasszikussá vált. Todd Phillips rendező és stábja: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha és Ken Jeong most harmadszor is bebizonyította, hogy népszerűségük nem véletlen. Újra elvarázsolták, megnevettették és zavarba hozták nézőiket.

Masnaposok_3_jelenetfoto (4)

Az egész világon összesen kis híján már 200 millió dollár bevétellel büszkélkedő vígjáték hazánkban is szemtelenül népszerűnek bizonyult. A Másnaposok 3. a bemutatója utáni első hétvégén elsöprő sikert aratott: majdnem 110 000 néző, egészen pontosan 109.210 rajongó váltott rá jegyet! A film majd húszezer nézővel többet csábított a moziba, mint az eddigi listavezető, és alaposan felülmúlja az éves toplista harmadik helyezettjét is.

Bár a Másnaposok és a Másnaposok 2. nézőszámai alapján mindenki arra számított, sokan sietnek majd a multiplexekbe, hogy megnézzék a trilógia fináléját, ez az eredmény igazi meglepetés – azt sejteti, hogy a Másnaposok 3. az év egyik legnagyobb, ha nem a legeslegnagyobb sikere lehet. Nem is csoda – a Másnaposok 3. sok kritikus és még több néző szerint a sorozat legviccesebb, legvadabb és legötletesebb része.

A filmhez készült magyar feliratos több mint 5 perces összeállítás:

[youtube]http://youtu.be/YOCWlPgap14[/youtube]

Másnaposok 3. – A vég magyar feliratos összeállítás 16)