A sorozat négy évvel ezelőtt véget ért, de a rajongók nem felejtették el. A Törtetők (12E) (Entourage, hazai bemutató: június 25.) még mindig nagyon népszerű. És nemcsak a nézők, hanem a szereplői körében is. A Hollywoodban a sikerért küzdő haverok történetének mindig is az volt az egyik különlegessége, hogy nagyon sok híresség bukkan fel benne, akár egészen kis szerepben is.

A film az eddigiekre is rátesz egy lapáttal: szinte minden percére jutnak színészek, zenészek, sportolók és egyszerű milliárdosok – a néző nem győzi kapkodni a fejét. Mark Wahlberg aki nemcsak szerepel a filmben, de a producere is, nemrég elárulta: olyan sokan jelentkeztek be náluk, hogy be sem fért az összes tervezett cameo.

Tortetok_werk

Jessica Alba például két géppisztollyal a kezében rohan ki egy filmstúdióból, hogy rögtön összevesszen a filmbeli producert játszó Arival.

– Szerepeltem a sorozatban is, és gondoltam, jó poén volna, ha a filmben is benne lennék – mondta erről a gyönyörű színésznő. – Már csak azért is, mert a Törtetők, bármennyire elszáll is, nagyon igaz: tényleg megmutatja, hogy mennyi őrültség történik Hollywoodban…