James Franco mindent tud. A harmincnyolc éves színész már egy hollywoodi veteránhoz méltó életrajzot gyűrt maga mögé: őrült vígjátékban és komoly drámában is megállta a helyét… és talán ő lesz Arnold Schwarzenegger utódja.

A színészt legközelebb a Miért pont ő? (Why Him?, hazai bemutató 2016. december) című vígjátékban láthatjuk, amiben egy flúgos internet-milliomost játszik, aki hétvégére meghívja magához a barátnője szüleit. És a csaj apja, akit Bryan Cranston alakít, valahogy nem élvezi, ha valaki hihetetlenül gazdag, agyon van tetoválva, és eléggé ütődött. A családon belül elszabaduló háború azonban csak vicc ahhoz a pletykához képest, amely szerint a Shane Black rendezésében hamarosan forgatandó Ragadozó-remake (The Predator, hazai bemutató kb. 2018) főszerepére is James Francó-t akarják. A színész ezzel – bár három amerikai egyetemtől három diplomája van – a csupaizom akcióisten, Schwarzenegger örökébe lépne.

WHY HIM

WHY HIM

A hírt egyelőre nem erősítették meg, bár állítólag Shane Black listájának első helyén Franco áll. De amíg nem kezdődik el a forgatás, bármi megtörténhet.

Addig meg várhatunk vele egy pörgős vígjátékot, melyben egy ragadozó-mód dühös apósjelölt ahányszor ránéz, annyiszor ugyanazt kérdezi: Miért pont ő?