tom hanks inferno-A Milken Institute Global Conference nagy kérdésekre keresi a fontos válaszokat. Előadói Al Gore-tól Kobe Bryant-ig korunk legégetőbb problémáit próbálják magyarázni vagy megoldani a gazdaságból, iparból, szórakoztatóiparból szerzett tapasztalataik segítségével. A hét elején a Beverly Hills-i Hiltonban tartott konferencián a résztvevők valószínűleg nemcsak okulni, hanem szórakozni is akartak: a legnagyobb érdeklődést ugyanis Tom Hanks és producer-barátja, Brian Grazer beszélgetése keltette. Nem is csoda. A színész és a producer pályája csak az USA-ban összesen 8.5 milliárd dollár bevételt hozott, és már hat filmet csináltak közösen: a legújabb Dan Brown sztáríró regényéből készült. Az Inferno (Inferno, hazai bemutató: 2016 októberében) – ahogy A Da Vinci-kód is – nyomozni küldi Hankst, aki apró jelek dekódolásával próbál megállítani egy az egész világra veszélyes vírust.

tom hanks inferno

– A film nagy kérdése az – mondta Tom Hanks a nyilvános beszélgetésen–, hogy létezik-e a pokol, vagy az ember csinálja magának. A pokol talán csak egy lelkiállapot.

A beszámolók szerint Hanks laza volt és jó kedvű, de az Inferno meglepetéseit igyekezett megtartani magának. Az eseményen először mutattak be nyilvánosan részletek a készülő filmből. Az exkluzív képsorok között volt egy, amikor egy kastélyterembe minden ajtón keresztül vér ömlik be – a sztár pedig nem volt hajlandó elárulni, álomjelenet-e ez vagy valóság.