A Hupikék törpikék 3D (The Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) a stúdió előzetes várakozásait is felülmúlva hatalmas világsiker. A filmet számos országban még be sem mutatták, de a gyártó Sony Pictures vezetői döntöttek is a folytatásról, és kitűzték az új bemutató napját: a törprajongóknak 2013. augusztus 1-ig kell várniuk a következő izgalmas kalandra.

Eddig több mint 40 országban láthatóak a kis kék törpök, ahol számos rekordot is megdöntöttek: Belgiumtól, Közép-Amerikán át Venezueláig az animációs filmek között minden idők legnagyobb nyitóhétvégi bevételét érte el a film. A 44 országban már több mint 141 millió dollárért vettek jegyet a törpök kalandjaira, és az USA-ban is átlépte a film a 101 millió dolláros határt: így világszerte 242 millió dollárt gyűjtöttek be a törpikék, és a hódításnak még közel sincs vége!  Ezen a hétvégén Kínában is minden idők egyik legjobb animációs nyitóhétvégi eredményét érte el, és az Egyesült Királyságban, Oroszországban, Portugáliában is kimagasló sikereket ért el.

            Hamarosan hazánkat is ellepik a törpök: a Hupikék törpikék 3D augusztus 25-től látható a mozikban, ahol végre szélesvásznon és 3D-ben láthatják a mozinézők, és törprajongók Törpillát, Törpapát, Okoskát, és a gonosz Hókuszpókot.

IC Press