Halálos fenyegetéseket kap Patrick Schwarzenegger azok után, hogy egy hölggyel látták ölelkezni egy üdülőhelyen, és az esetről fotó is készült. A hölgy nem Patrick barátnője, Miley Cyrus volt, ezért az énekesnő rajongói nagyon begurultak, és a Twitteren átkozzák a Terminátor fiát. Van, aki felteszi a kérdést, hogy ki ölné meg Patrickot a kedvéért, más odáig megy, hogy még a fiatalember pizzériáját is felgyújtaná. Megint mások az öreg Schwarzit is bevonják a támadásba, mondván, az alma nem esik messze a fájától, hiszen a Terminátor is megcsalta a feleségét, sőt, fia is született a félrelépés nyomán.

Patrick Schwarzenegger

Eközben Patrick hiába bizonygatja, hogy nem csalta meg Miley-t, védekezése süket fülekre talál. Az énekesnő pedig vad bulizásba kezdett, hogy feledje nagy szerelmi csalódását. (Bár a vad bulizásra valószínűleg dráma nélkül is sor került volna.)

Arnold Schwarzenegger kedvenc szerepében tér vissza hamarosan a Terminator: Genisysben, míg Patrick fia az agresszív élőhalottakat aprítja majd a Scouts vs. Zombies című horrorvígjátékban.

(Terminator: Genisys – hazai bemutató: 2015. július 2.)

(Scouts vs. Zombies – hazai bemutató: 2015. november)