Tenessee állam lakói készülhetnek: kedvenc színésznőjük, Ashley Judd a következő választások után lehet, hogy elkötelezett szenátorukként képviseli az érdekeiket. De még előtte a Fehér Házban tesz egy rövid kitérőt, mint az elnök felesége, persze csak a mozivásznon. Antoine Fuqua rendező izgalmas akciófilmje, a Támadás a Fehér Ház ellen (12E) egy elképzelt terrortámadás történetét mutatja be, hogy milyen is lenne mikor a világ egyik legbiztonságosabbnak hitt épületében magát az Egyesült Államok elnökét ejtenék rabul.

Olympus_Has_Fallen_Aaron_Eckhart_Ashley_Judd_HD_CraveOnline_Exclusive copy

Judd a sármos Aaron Eckhart feleségeként lesz látható a látványos akciófilmben, mint az USA First Ladyje, és nem más vigyáz a biztonságára, mint Gerard Butler, aki főszereplője, és producere is az izgalmas pillanatokat tartogató, egyszerre drámaian feszült, és adrenalin növelő filmnek. A bájos színésznő persze nem tudott kibújni a bőréből mikor egy sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy el tudná-e képzelni ezt az életet, hogy Eckhart mellett ébred, miközben Mr Butler vigyázza minden lépését: ’ Én is csak nőből vagyok. Minden nő álma egy ilyen párosítás. Hát hogy ne tudnám elképzelni! (nevet)’ Mosolyogva még azt is hozzátette:’ Minden nőnek üzenem, hogy igen, az életben is annyira jófejek! Reggelente még a kávémat is felváltva hozták a forgatásra. Hát nem imádnivalók?’ – A sajtókörút után Ashley egyből visszatér otthonába, hogy teljes erővel a politikai karrierjére koncentráljon. A magánéletére vonatkozó kérdésekre most nem válaszolt, hisz pár hónap telt még csak el azóta, hogy bejelentette, 11 év után válnak autóversenyző férjével.

Április 4-én a hazai mozikban is szemtanúi lehetnek a mozirajongók, ahogy Gerard Butlerrel és Aaron Eckharttal karöltve tűnik fel Ashley Judd egy rövidebb, de annál fontosabb szerep erejéig.

Támadás a Fehér Ház ellen feliratos előzetes