Egy régi emlék hamarosan újra éledhet: a nyáron a mozikba kerül Az emlékmás (Total Recall). Schwarzenegger és Sharon Stone húsz éves sci-fi különlegessége megérett rá, hogy a legfrissebb digitális technikákkal tegyék még látványosabbá a saját hamis emlékei elől menekülő férfi különleges kalandjait. A filmet a Die Hard 4.0 rendezője álmodta újra csupa nagy sztárral: Colin Farrell mellett Kate Beckinsale és Jessica Biel is szerepet kapott a történetben.

A film egyik sztárját, Jessica Biel –t egy különleges meglepetés érte a héten. A színésznő a West Hollywood egyik legmenőbb éttermében, a Chateau Marmont-ban töltött egy órácskát, és egy különösen feltűnő kiegészítőt viselt: egy briliáns eljegyzési gyűrűt.

Biel és Justin Timberlake évek óta szerelmesek, szakítanak és újrakezdenek, eljegyzésről, sőt, házasságról is felreppentek már hírek, de úgy látszik, végre döntöttek: a 29 éves színésznő és a 31 éves színész-zenész talán tényleg egybekelnek. Az emlékmás premierjén talán már az esküvőt is megünnepelhetik.

IC Press