Jótéknysági vetítés a Suhanj! Alapítvány javára

Ha az Egyesült Államokban a fogyatékkal élők új lehetőségei kerülnek szóba, mostanában mindenki ugyanarra gondol: egy Winter nevű delfinre, aki néhány évvel ezelőtt igazi médiaszenzációvá vált. Egy súlyos sérülésekre specializálódott orvos különleges művégtagot tervezett a főszereplő sérült delfin számára, aki megtanulta használni a pótuszonyt, és így életben maradt.

 A Winter történetét feldolgozó családi film, a Delfines kaland 3D (Dolphin Tale, hazai bemutató: október 20.) hazai premierje alkalmából különleges, jótékony célú vetítésre kerül sor október 16-án. Az összegyűlt adományokból a Suhanj! Alapítvány – a mozgás- és látássérültek sportolását segítő jótékony szervezet – sportolásra alkalmas „aktív” kerekesszéket vásárol.

    – A világot meg lehet változtatni, és mindenki maga is tehet érte, hogy jobb legyen a saját és a többiek világa – mondta Kovács Patrícia színésznő, aki a Suhanj! Alapítvány egyik vezetője, és a Delfines kaland magyar változatának elkészítésében is közreműködött: Phoebe-nek, az egyik delfinápolónak kölcsönözte a hangját. – Minden olyan történet, mint amilyen ez a szerethető film is, segít abban, hogy kicsit más szemszögbõl nézzünk rá a problémáinkra, és segít abban, hogy elõre lendüljünk. Mélyen hiszek abban, hogy nincsenek leküzdhetetlen akadályok.

             További részletek a Suhanj! Alapítvány facebook oldalán találhatóak:

 www.facebook.com/suhanjalapitvany.

IC Press