A híres Berlini Filmfesztivál csak csütörtökön kezdődik, de a filmünnep már javában tart: hétfőn az új Berlin egyik szimbólumának számító ultramodern Sony Centre-ben, a Potsdamer Platzon ünnepelték a Die Hard – Drágább, mint az életed (16) (A Good Day to Die Hard, hazai bemutató: február 14.) érkezését. A gálaesemény arra is jó volt, hogy Bruce Willis bebizonyítsa: nemcsak akciósztárként, de hősszerelmesként is megállja a helyét. Úgy tűnt, a vörös szőnyegen mindennél jobban érdekli a vele érkező, nála 23 évvel fiatalabb felesége, Emma Heming. A pár hamarosan ünnepli négyéves házassági évfordulóját, és van egy 9 hónapos lányuk, Mabel.

DieHard5_Berlin_RedCarpet

– Emma tökéletes – vallotta be újságíróknak az életre kelt John McClane. – Imádom. Nálunk ő a főnök, ő az okosabb kettőnk közül, és bármi van, kikérem a véleményét. Bármit mond, az már az én véleményem is. És látniuk kéne, milyen jól néz ki bikiniben!

Az akciósztár be is bizonyította, hogy fülig szerelmes. A fotósok kedvéért átölelte, szenvedélyesen megcsókolta az egykori modellt. Hogy utána kezdődhessen a vetítés, és ő egy mindennél vadabb, keményebb Die Hard-filmben harcolhasson ezúttal az orosz maffia ellen.

IC Press