Quentin Tarantino: „Az év filmje!” – Nekünk pedig van pár jegyünk rá.

A MoziNéző és a Mozi Mánia iOS app, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be, a PARLUX Entertainment által forgalmazott, 2014. május 29-től a mozik műsorára kerülő Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolves) c. thrillert.

Egy kislány eltűnik, néhány nappal később megtalálják egy erdőben: megerőszakolták és meggyilkolták. A durva modorú rendőr meg van győződve arról, hogy a gyilkos egy magányos tanár. Amikor a tanárt felfüggesztik, megpróbál személyesen elégtételt venni az áldozat apján. A Quentin Tarantino által nemes egyszerűséggel „az év legjobb filmjének” nevezett alkotás igazi fesztiválkedvenc.

csunya_gonosz_bacsik_06

Játssz a premier előtti vetítésre szóló páros jegyekért. Válaszolj egy kérdésünkre, és a válaszodat küldd el  mozinezo@gmail.com-ra, az email tárgya legyen: CSÚNYA, GONOSZ BÁCSIK

Hány gyertyát fúj el a kislány a tortán? (Nézd meg az előzetest!)

A játék 2014. május 15. és 2014. május 22. dél között zajlik. A nyerteseket legkésőbb 2014. május 22-én délután értesítjük.

A premier előtti vetítésre ÚJ IDŐPONT: 2014. május 24-én (szombat) kerül sor, este 19 órától, a MiMozink Lurdy Ház nagy termében. A vetítésre hazánkba érkezik a film rendezője, Navot PAPUSHADO, aki a film után, közönségtalálkozó keretében válaszol a sajtó, és a közönség kérdéseire.

2014.05.23-án 17:00-kor újabb lehetőség, nyerni lehet páros belépőjegyeket: JÁTÉK ITT!

A film megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

További, a Csúnya, gonosz bácsik premier előtti vetítésére szóló, páros belépőjegyekért játssz partner oldalainkon, illetve figyeld a média partnereink játékát is.

Játssz összes partnerünk játékain, hogy növeld esélyedet a páros belépőért, viszont ha szerencsés vagy és több oldalon is nyernél belépőt, a nyert belépők számától függetlenül egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:
Magyar iPhone Közösség
MoziStár
FPortal
SibaMédia
Filmdroid
Premier MoziMagazin
Mozi Mánia

Média partnerek:
CoolFM
Lakihegy Rádió
GiGa Webrádió
Webnyeremény
Hová menjek a héten?