Jameson CineFest filmfesztivál vendégeként nemrég hazánkba látogatott a ma is gyönyörű Claudia Cardinale, a hatvanas évek legendás színésznője. A miskolci rendezvényen a színésznő életműdíjat vehetett át. Claudia Cardinale az 1968-as Sergio Leone: Volt egyszer egy Vadnyugat című western filmjében játszotta leghíresebb szerepét.
claudia cardinale once upon a time in the west 2
Megtudtam, hogy a Claudia Miskolcon fog lakni itt tartózkodása alatt. A legvégső esetben tudtunk volna csak lemenni Miskolcra, ezért a közös fotó készítés miatt megpróbáltuk őt elérni a reptéren. Egy nappal előbb kimentünk, és azokat a járatokat figyeltük, amelyek Párizsból érkeztek, mivel tudtuk, hogy ott él.
A reggeli gép érkezése túl korainak tűnt, és a Római járat felé is kacsingattunk, míg végül
1 óra várakozás után Claudia meg is érkezett.
Claudia Cardinale-andi
Nagyon kedves volt, mindent megtett, amit kértünk semminél nem ellenkezett sem a fotónál, sem az aláírásnál, sőt, volt akinek azt is engedte, hogy kezet csókoljon neki.
Claudia Cardinale
Sok olyan színész van, aki kevésbé ismert, mert kezdő, vagy csak 1-2 filmben szerepelt eddig, mégis elutasító. Amikor ilyen sztárral találkozom, mindig eszembe jut Claudia Cardinale, aki valóban ismert és elismert színésznő, mégsem változott meg, nem lett „nagyképű”, és a rajongók kívánságait is habozás nélkül teljesíti!

Ha neked is van sztárral készült képed küld el a mozinezo kukac gmail.com emailre, írd le pár sorban, hol és mikor készült.