A régi számítógépjátékok visszatérnek. A fáradhatatlan Adam Sandler, nem sokkal azután, hogy Drew Barrymore-ral befejezte új, családi vígjátéka, a Kavarás (12E) (Blended, hazai bemutató: július 3.) forgatását, az afrikai helyszínről új filmbe és új kalandba vetette magát. És ezúttal nem gyerekekkel, szerelemmel és nyakas struccokkal kell megvívnia: hanem az űrből érkező fenyegetéssel.

Kavarás

Következő vígjátéka, a Pixels néhány öregedő komputerjátékosról szól, akiket maga az elnök kér fel, hogy a fáradhatatlan komputerjátékozás közben kialakult különleges képességeiket a Föld megvédésében is kamatoztassák. Sandler szokásához híven ebbe a filmbe is viszi magával a régi barátait. A régi gárdából szerepet kapott a komédiában Kevin James és Josh Gad, az új színésztársak között pedig feltűnik majd Peter Dinklage és a szép Michelle Monaghan is.

A pixeleket az immár sokszorosan klasszikus Chris Columbus rendezi, akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Reszkessetek betörők vagy az első két Harry Potter-film.

IC Press