A mozi szerelmesei egy ideje már biztosak lehetnek benne: a szállongó hírek igazak, a szellemirtók visszatérnek. A klasszikus komédia humoráért a Női szervek és A kém rendezője, Paul Feig rendező vállal garanciát. Az ő nagy ötlete az is, hogy az új csapat csupa nőből fog állni: Feig kedvenc színésznője, Melissa McCarthy valamint Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon vadászik majd a parajelenségekre.

ghostbusters_foto

A legújabb – és valószínűleg nagyon sok rajongónak örömet okozó – hír a projekttel kapcsolatban az, hogy a régi társulat áldását adta az új változatra. Dan Aykroyd, az eredeti kitalálója, társírója és főszereplője szerepet vállalt Feignél. Taxisofőrt alakít majd, aki véletlenül keveredik bele a kísértetiesen szellemes eseményekbe, és a meg nem erősített hírek szerint, az előző filmjéből származó, egyik legendává vált szövegét is elmondja majd.

Aykroyd a Twitteren (#ghostbusters) tette közzé a jó hírt, és rögtön nagyon dicsérte a jelenetbeli partnerét, Wiiget: szeretnivaló, nagyon vicces, nagyon vagány nőnek nevezte. Azután hamar törölte a posztot. Az új Szellemirtók körül még nagyon sok a titok. A film 2016 nyarán kerül a mozikba.