Novemberi megjelenéseink közt lesz dráma, mese, akció, sorozat és sok minden más! Érkezik a Jojo Moyes bestsellere alapján készült Mielőtt megismertelek című romantikus film, a Némó nyomában fantasztikus folytatása, a Szenilla nyomában és az Edgar Rice Burroughslegendás regénysorozata alapján készült Tarzan legendája, ami 4K Blu-rayTM-en is megtalálható lesz. A sorozatrajongók nagy örömére jön a Trónok harca teljes hatodik évada Blu-rayTM-en és DVD-n, és a teljes első hat évadot tartalmazó DVD gyűjtemény is!

Középfölde rajongóknak nagyszerű hírünk van: A teljes 6 lemezes Középfölde gyűjtemény megtalálható lesz Blu-rayTM-en és DVD-n! Továbbá a Középfölde gyűjtemény bővített változata is elérhető lesz, amely A hobbit és A Gyűrűk Ura bővített trilógiáit tartalmazza egyetlen 36 lemezes DVD gyűjteményben a teljes 12 részből álló függelék sorozattal együtt!

Pro Video DVD/BD megjelenések

Mielőtt megismertelek DVD megjelenés: 2016.11.09.

„Emilia Clarke és Sam Claflin egyszerűen varázslatosak.” – Mara Reinstein, US WEEKLY

Néha a szerelem elvisz oda, ahová soha nem gondoltad volna, hogy valaha eljuthatsz. Louisa „Lou” Clark (Emilia Clarke) igazi vidéki lány, gondtalan, vidám természete azonban komoly próbatétel elé kerül, amikor új munkahelyén gondoskodnia kell Will Traynorról (Sam Claflin). A baleset miatt tolószékbe került fiú már mindent feladott, Lou azonban elszánja magát, hogy bebizonyítsa neki, igenis van miért élni. Ketten együtt új kalandokra indulnak, melyektől sokkal többet kapnak, mint vártak, ugyanis életükkel együtt egymás iránti érzéseik is gyökeresen megváltoztak. Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Mielőtt megismertelek: A könyvtől a vászonig
  • Bakiparádé
  • Kimaradt jelenetek

V mint vérbosszú Blu-rayTM Steelbook BRD megjelenés: 2016.11.09.

„Bámulatba ejtő. A Vérbosszúnak ott a helye a Wachowski testvérek első Mátrix-filmje mellett.”- Richard Corliss, TIME

Ki az az ember, aki sebhelyes arcát egy álarc mögé rejti? Hős vagy őrült? Felszabadító vagy zsarnok? Ki lehet V, s ki fogja támogatni abban a tervében, hogy elpusztítsa a nemzetét elnyomó diktatúrát? A Mátrix-trilógia alkotói bemutatják a V mint Vérbosszút, amely lebilincselően kendőzetlen képet fest a jövőről. A torokszorító kultusz képregény alapján készült filmben Natalie Portman játssza Eveyt, aki a rendszer egyik fogaskereke volt, s most döntenie kell, hogy az őt megmentő hős vajon tényleg a jóért küzd-e. Hugo Weaving ölti magára V, a karizmatikus szabadságharcos álarcát, kinek eltökélt szándéka, hogy bosszút álljon azokon, akik elcsúfították külsejét. Stephen Rea pedig azt a detektívet testesíti meg, aki mindent megtesz azért, hogy elkapja V-t, mielőtt kirobban a forradalom. Egyre több minden forog kockán, az indulatok pattanásig feszülnek, az ellenfelek összecsapnak… Mondd, Te melyik oldalon állsz? V világában nincs középút. Keresd Blu-rayTMsteelbook változatban is!

BENNFENTES FILMÉLMÉNY – A rendező jegyzetei: Egy kultklasszikus újraértelmezése a 21. századnak: James McTeigue rendező Natalie Portman és Hugo Weaving szereplők, valamint további filmkészítők segítségével megosztja velünk a V-sztori kulisszatitkait, azaz hogy hogyan készült a képregényből a mozifilm.

TOVÁBBI EXTRÁK (magyar felirattal)

  • A közeli jövő megtervezése
  • Ne feledd, ne feledd: Guy Fawkes és a lőpor-összeesküvés
  • Anglia örök: A V mint vérbosszú és a képregények új hulláma
  • Szabadság! Mindörökké! – Így készült a V mint vérbosszú
  • Előzetes (eredeti nyelven)
  • Natalie Portman rappel a Saturday Night Live-ban
  • Cat Power-montázs

Középfölde gyűjtemény DVD/BD megjelenés: 2016.11.09.

A három Hobbit film és a három Gyűrűk Ura film egy tokban a teljes Középfölde gyűjteményben Blu-rayTM-en és DVD-n!

A 6 lemezes gyűjtemények tartalma:

  • A HOBBIT: VÁRATLAN UTAZÁS
  • A HOBBIT: SMAUG PUSZTASÁGA
  • A HOBBIT: AZ ÖT SEREG CSATÁJA
  • A GYŰRŰK URA – A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE
  • A GYŰRŰK URA – A KÉT TORONY
  • A GYŰRŰK URA – A KIRÁLY VISSZATÉR

Középfölde gyűjtemény – Bővített változat DVD megjelenés: 2016.11.09.

Az Oscar-díjas rendező Peter Jackson Középfölde Trilógiái a kezdetektől a végig DVD-n!

A HOBBIT ÉS A GYŰRŰK URA BŐVÍTETT VÁLTOZATOK TRILÓGIÁI EGYETLEN 36 LEMEZES DVD GYŰJTEMÉNYBEN, A TELJES 12 RÉSZBŐL ÁLLÓ FÜGGELÉK SOROZATTAL!

Tarzan legendája DVD/3DBD/BD/4KBRD megjelenés: 2016.11.09.

TarzanLegendaja_jelenetfoto (9)

„EZ A TARZAN NEM IS LEHETNE AKTUÁLISABB!” – Stephanie Zacharek, TIME

Edgar Rice Burroughs legendás regénysorozata alapján készült ez a vad tempójú akció-kalandfilm, amelyben Alexander Skarsgård játssza Tarzant. A férfi már elhagyta Afrika dzsungeljeit, hogy John Clayton III. néven, szeretett felesége, Jane (Margot Robbie) oldalán élhessen greystoke-i birtokukon. Most azonban Anglia képviseletében visszainvitálják a Kongóhoz, és nem is sejti, hogy egy bosszúval és kapzsisággal átszőtt összeesküvés áldozatának szánják, melyet Leon Rom kapitány (az Oscar®-díjas Christoph Waltz) tervelt ki. De azoknak, akik az életére törnek, fogalmuk sincs, mivel állnak szemben. Keresd 4K Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en és DVD-n!

3 EXTRA KISFILM a DVD-n (magyar felirattal):

  • AZ ÚJJÁSZÜLETETT TARZAN™: Megtudhatod, hogyan alakították át Tarzan figuráját ebben az epikus új kalandban, hogy merész új megjelenésével és hozzáállásával elbűvöljön egy egészen új generációt.
  • GABON A NAGY VÁSZNON
  • LE AZ ELEFÁNTCSONTTAL

Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):

  • A VIRTUÁLIS DZSUNGEL LÉTREHOZÁSA: Nézd meg, hogyan változott át egy londoni stúdió vad afrikai dzsungellé tele CGI gorillákkal, elefántokkal és oroszlánokkal.
  • CSATÁK ÉS CSÖRTÉK: PUSZTAKEZES BUNYÓK: Első kézből láthatod, ahogy a vizuális effektusokért és a kaszkadőrmutatványokért felelős csapatok létrehozzák a vadállatok rohamát, valamint Tarzan és Akut harcát
  • ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS!

Szenilla nyomában DVD megjelenés: 2016.11.16.

Szenilla nyomában

„És igen, vannak tökéletes folytatások!” – Hauschel Tamás, Player.hu

A Disney és Pixar féle Némó nyomában Oscar®-díjas alkotóitól érkezik ez az óriási víz alatti kaland, amely csak úgy úszik a kreativitásban, humorban és érzelemben. Mikor Szenillának, a feledékeny doktorhalnak hirtelen beugrik, hogy van egy családja, amely talán pont őt keresi, Pizsivel és Némóval együtt felkerekedik, hogy megtalálja őket. A keresésbe besegít Hank, a perlekedő polip, Béni, a beluga delfin, aki meg van róla győződve, hogy a radarja bekrepált, valamint Sors, a rövidlátó cetcápa is. Vidd haza a filmet, amely telis-tele van felejthetetlen figurákkal és a megvalósítása egyszerűen pazar! Keresd DVD-n ajándék kuponokkal!

EXTRÁK:

  • Szalonka – bónusz kisfilm
  • Audiokommentár

Némó és Szenilla nyomában gyűjtemény DVD megjelenés: 2016.11.16.

Kalandozz együtt Szenillával, Némóval és Pizsivel ebben a két varázslatos Disney Pixar mesében!

Keresd a Némó nyomában és a Szenilla nyomában meséket egy DVD gyűjteményben!

Trónok harca 6. évad DVD/BRD megjelenés: 2016.11.16.

„HOZZA MINDAZT AZ ERŐT ÉS SZENVEDÉLYT, AMIT A RAJONGÓK VÁRTAK” – Los Angeles Times

AZ HBO TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB SOROZATA, a világméretű jelenségként körbeünnepelt Trónok harca továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. Azok, akik Westeros és Essos viharos eseményeit túlélték, most megpróbálják összeszedni magukat, hogy továbbmeneteljenek elkerülhetetlen végzetük felé. Kedves ismerőseink és ellenségeink új szövetségeket kötnek, hogy megnöveljék a túlélés esélyeit, míg új szereplők is megjelennek, hogy szerte a világban kibillentsék a hatalom egyensúlyát. Keresd Blu-rayTMen és DVD-n!

EXTRA:

  • BEPILLANTÁS A FATTYAK CSATÁJA FORGATÁSÁBA
  • 18 ÓRA A PAINT HALL STÚDIÓBAN
  • ÚJRA FELÉPÍTENI A DOTHRAKI VILÁGOT
  • AUDIOKOMMENTÁROK
  • KIMARADT JELENETEK

BLU-RAY™ EXKLUZÍV EXTRÁK

  • ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
  • TÖRTÉNETEK ÉS HÁTTÉR: Ismerd meg Westeros és Essos mítoszát a sorozat karaktereinek különböző szemszögéből!

Trónok harca 1-6. évad DVD megjelenés: 2016.11.16.

„VILÁGMÉRETŰ JELENSÉG” – USA TODAY

Közeleg a tél és a Hét Királyság hatalmas családjainak játszmája a vastrón megszerzéséért, egyre elkeseredettebbé válik. A GEORGE R. R. MARTIN VILÁGSIKERŰ KÖNYVE ALAPJÁN KÉSZÜLT, EMMY-DÍJAS HBO-SOROZAT GIGÁSZI KALAND – ŐSI, REJTÉLYES BIRODALMAKON ÁT, EGÉSZEN AZ ÉLŐK ÉS HOLTAK HATÁRÁNAK PEREMÉRE. Ahogy a szembenálló felek felsorakoznak egymás ellen, és közeleg a leszámolás napja, minden veszélybe kerül, amiért a trónok harcát vívják. Keresd az első hat évadot DVD gyűjteményben!

Rideg világ DVD megjelenés: 2016.11.16.

TALÁLD MEG A TÁRSAD!

Kristen Stewart (Alkonyat) és Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja) játssza a főszerepet ebben az elgondolkodtató sci-fiben, amely egy olyan világban játszódik, ahol nincs se bűnözés, se erőszak, az emberekből ugyanis genetikailag kiölték az érzéseket. Ennek ellenére két fiatal, Nia (Stewart) és Silas (Hoult) egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és végül szenvedélyes, tiltott kapcsolatba bonyolódnak. Ahogy a körülöttük élőknek egyre gyanúsabbá válik a viselkedésük, úgy döbbennek rá arra, hogy hamarosan választaniuk kell: vagy visszatérnek külön-külön a biztonságot jelentő élethez, vagy mindent kockára téve megpróbálnak megszökni. Keresd DVD-n!

Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek DVD megjelenés: 2016.11.23.

A nemjóját, Batman! Gotham City leggonoszabb gonosztevői, többek között Joker, Pingvin, Rébusz és Macskanő összeszövetkeznek, hogy előbb elfoglalják a várost, aztán a világot is. Egy ördögi fegyverrel képesek bárkit lemásolni, hogy görbe tükröt tartsanak Batman ésRobin elé. Miközben a várost ellepik a Batman-hasonmások, az igazi Sötét Lovag egy varázslat hatására maga is gonosztevő lesz. Most már csak Robin – és a mégsem velejéig romlott Macskanő – térítheti magához Gotham hősét, és szabadíthatja meg a várost a gonoszok gaz tetteitől. Az eredeti TV-sorozatból ismerős Adam West, Burt Ward és Julie Newmar kölcsönözte hangját ehhez a vadonatúj DC klasszikusanimációs filmhez, melyet látva a rajongók azonnal Batman főhadiszállása felé veszik az irányt! Keresd DVD-n!

EXTRÁK:

  • Bepillantás a Batman kontra Robin című rajzfilmbe
  • Bepillantás a Batman fia című rajzfilmbe
  • Előzetesek

Tapsi 1. évad 3-4. lemez DVD megjelenés: 2016.11.23.

26 epizód Ugri-bugri mese 2 lemezen!

Tapsi Hapsi megtanítja, mi fán terem a csíny! Találós kérdés: Mi az? Van benne egy szürke nyúl, egy nagylábú és egy mókus. Úgy van, ez a Tapsi! Tapsi Hapsi és Bolondos dallamokbeli barátai újra itt vannak, új csínyekkel, új mókákkal, nagy nevetésekkel, 26 vadonatúj, kétrészes epizóddal. A világ legmókásabb nyuszija bátran küzd meg kisebb és nagyobb nehézségekkel, középkori intrikussal és modern technikával! Minden új mese egy újabb nevetés! Hajrá, hapsikáim! Keresd DVD-n!