„Novemberben mindenki megtalálhatja a neki tetsző filmet! Ha egy pörgős, zenés-táncos vígjátékot kerestek, Magic Mike visszatér, hogy szórakoztasson Titeket. Akiknek esetleg a horrorra fáj a foguk, azoknak az Akasztófa elhozza a rémületet. Egy kis családi filmnézés keretében az Agymanók kitűnő szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Hobbit-trilógia rajongóinak pedig nagyszerű hír, most bővített változatban kalandozhattok Középföldén!” Pro Video Film

Magic Mike XXL

MagicMike_jelenetfoto

„A Magic Mike XXL eszméletlenül szórakoztató.” – Todd McCarthy, The Hollywood Reporter

Három évvel azután, hogy pályája csúcsán Mike (Channing Tatum) úgy döntött, hogy bedobja a törülközőt és nem vetkőzik többé, megtudja, hogy Tampa megmaradt királyai is hasonló lépéseket fontolgatnak. De a maguk kirobbanó módján egy utolsó, mindent elsöprő fellépés keretében a Myrtle Beachen, méghozzá úgy, hogy Magic Mike, a legendás főtáncos is osztozkodik velük a színpadon. Útban a végső show felé a srácok beugranak Jacksonville-be és Savannah-ba, hogy régi és új barátokkal találkozzanak, betanuljanak egy-két új mozdulatot, és így vagy úgy, de búcsút mondjanak a múltnak. Keresd Blu-rayen és DVD-n 2015.11.04-től!

Szuper Extrák várnak Blu-rayen:

  • Kisfilm – Magic Mike XXL mozdulatai
  • Bővített táncjelenet Malikkal

Akasztófa

Akasztofa_jelentfoto (2)

„Félelmetes. Ijesztő. Rémületes.” – Suzanne Marques, KCBS/KCAL

1993-ban egy iskolai darab előadása során bekövetkezett baleset az egyik ifjú színész életébe került. Húsz évvel később a tragédia emlékére az iskolai színjátszó kör újra előveszi ezt a darabot. Hogy a küszöbön álló előadást szabotálják, az éjszaka közepén három diák betör az iskolába tönkretenni a díszleteket, és hamarosan megtapasztalják, hogy a múltban eltemetett titkok nem mindig maradnak rejtve, és miközben kameráikkal megmagyarázhatatlan események egész sorozatát rögzítik, nem is sejtik, milyen horror vár rájuk. Keresd a félelmet DVD-n és Blu-rayen 2015.11.11-től!

Keresd az érdekes extrákat Blu-rayen:

  • Akasztófa: Az eredeti változat
  • Ugyanaz a történet gerillastílusban előadva: ez az az aprópénzből forgatott változat, amely felhívta magára Hollywood figyelmét, és ez vezetett az Akasztófához, melyet a világ számos mozijában bemutattak
  • Kisfilm, kimaradt jelenetek, bakiparádé és még sok más!

A Hobbit: Az öt sereg csatája – Bővített változat

A hobbit Az öt sereg csatája-5

A Hobbit Trilógia EPIKUS lezárása most megjelenik bővített változatban DVD-n, Blu-rayen és 3D Blu-rayen is! A bővített 3D Blu-rayt most megtalálhatod Hobbit-szobros változatban is!

Miközben sikeresen visszahódították otthonukat Smaugtól, a sárkánytól, Zsákos Bilbo és barátai akaratlanul is halálos veszedelmet szabadítottak a világra. A dühöngő Smaug nőket és gyerekeket sem kímélve támad Tóvárosra. Mindeközben a visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin Bilbo erőfeszítései ellenére hátat fordít barátainak és elárulja őket. Ennél azonban jóval nagyobb veszélyek is leselkednek rájuk. Bár kizárólag Gandalf tud róla, Szauron szörnyű tervet forral: orkok seregeit indította útnak, hogy a Magányos Hegyen támadásba lendüljenek. Ahogy a sötétség erői egyre jobban előretörnek, a törpék, tündék és az emberek választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbo az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol saját és barátai életéért is harcolnia kell, miközben Középfölde egészének sorsa forog kockán.

A Blu-ray bővített kiadás moziban nem látható jeleneteket és többórányi extrát tartalmaz, köztük a kulisszák mögé kalauzoló kisfilmekkel, forgatási érdekességekkel és sok mással:

  • Új-Zéland: Középfölde™ Otthona
  • A Gyülekező Fellegek, A Hobbit Krónikái – 3. rész
  • Az Út Végén – A filmesekhez csatlakozva ott lehetsz te is a filmtörténet egyik legösszetettebb csatajelenetének megalkotásánál, szemtanúja lehetsz új karakterek születésének, új birodalmakat járhatsz be, végül pedig csatlakozhatsz a szereplőkhöz és a stábhoz, ahogy érzelmes búcsút vesznek Középföldétől™.

A Hobbit Trilógia – Bővített változat A TELJES KALAND!

Peter Jackson rendező J.R.R. Tolkien örökérvényű mestermunkája alapján készült filmtrilógiájának mindhárom darabja egyetlen gyűjteményben! Most bővített változatban!

Kalandozz Te is Középföldén a teljes bővített Trilógiával, most DVD-n, Blu-rayen és 3D Blu-rayen is 2015.11.18-tól!

Agymanók

agymanok_animacios_film-01

„Több, mint lenyűgöző.” – Csákvári Géza, VOX

Gondoltál-e már valaha arra, hogy mi járhat mások fejében? Most saját szemeddel láthatod. Az Agymanóknak varázslatos utazásra invitál egyenesen az elme mélyére. A 11 éves Riley kobakjában – a Fejhadiszálláson – öt testet öltött érzelem tüsténkedik a mindig derűs Derű vezetésével, kinek legfőbb szándéka, hogy Riley egész életében boldog lehessen, és szeretné, ha ezzel Majré, Harag, Undor és Bánat is egyetértene. Ám amikor egy baleset folytán a Fejhadiszálláson kívül találja magát, Derűnek mindent be kell vetnie, hogy visszatérjen, mielőtt Riley teljesen megkeseredik.

A Disney*Pixar határtalan fantáziával megáldott koponyáiból pattant ki ez az „érzelmes” film, melyhez foghatót biztosan nem pipáltál! Éld hát át Te is, ezt a páratlanul vicces és szívmelengető kalandot DVD-n, melyen megtekintheted a Láva című bónusz kisfilmet is 2015.11.25-től!